USAs hukkus sünnipäevapeol toimunud tulistamises kaks inimest

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed lohutavad teineteist maja ees, kus tulistamine aset leidis
Inimesed lohutavad teineteist maja ees, kus tulistamine aset leidis Foto: SCANPIX

USAs Texase osariigis 18-aastase tüdruku sünnipäeval ööl vastu pühapäeva aset leidnud tulistamises hukkus kaks inimest ning 22 sai vigastada.

Houstonis aset leidnud sünnipäevapeol viibis üle saja inimese, kellest suurema osa moodustasid 17- kuni 19- aastased noored, kõlasid lasud kohaliku aja järgi vahetult enne südaööd kohaliku (Eesti aja järgi enne kella 8.00 pühapäeva hommikul), vahendas uudisteagentuur AP.

Hukkunuteks olid üks mees ja üks naine ning võimud otsivad taga kahte tulistajat.

Sünnipäevapeo korraldanud Mariah Boulden ütles, et tema vend ning kaks sõpra kontrollisid peole saabujaid ning otsisid neid läbi. Kaks külalist keeldusid läbiotsimisest ning lahkusid peolt, kuid ilmselt olid peole sattunud naaberaiast üle hüpates ning tagaukse kaudu.

«Kes iganes nad olid, nad ei oleks pidanud siin olema,» ütles Boulden.

Ühe naabri sõnul kuulis ta viit kuni kümmet lasku ning aknast välja vaadates nägi ta vähemalt 30 inimest peomajast põgenemas. «Lapsed jooksid igas suunas,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles