Pühapäeval sai kahes traktoriõnnetuses viga kolm inimest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratastraktor.
Ratastraktor. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Võrumaal sai eile vigastada purjus mees ja tema kaaslane, kes traktoriga teelt välja sõitsid, Viljandimaal aga viidi haiglasse autole otsa sõitnud traktorijuht.

Õnnetus juhtus pühapäeval kella 12.28 ajal Võru vallas Palometsa-Sammuka tee 1. kilomeetril, kus registreerimata ratastraktor T25 kaldus  paremale poole tee äärde ja vajus kraavi kummuli. Roolis olnud 42-aastane Vahur, kes oli tarvitanud alkoholi, jäi masina alla kinni.

Traktoristi ja samuti traktoris viibinud, kuid pärast õnnetust sündmuskohalt lahkunud 61-aastase Kalevi toimetas kiirabi  Lõuna-Eesti haiglasse.

Traktoril puudus tehnoülevaatus ja rehvid ei vastanud nõuetele.

Eile kella 13.40 ajal toimus traktori osalusel teinegi liiklusõnnetus, kui Viljandi maakonnas Viljandi-Rõngu maantee 44. kilomeetril sõitis ratastraktor T 40, mida juhtis 66-aaastane Johannes, ette peateel liikunud sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 53-aastane Maia.

Traktori juht toimetati Valga haiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles