Nädalavahetusel hukkus liikluses viis inimest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kahe päeva jooksul hukkus liiklusõnnetustes viis ja sai viga 11 inimest.

Raskeim liiklusõnnetus juhtus laupäeval kella seitsme ajal hommikul Läänemaal Lääne-Nigula vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 65. kilomeetril. Sõiduauto BMW 325I, mida juhtis 23-aastane Madis, sõitis kõrvalteelt peateele, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku veokiga Scania R420, mida juhtis 59-aasatne Paul.

Sõiduauto juht ja seal kaasreisijatena viibinud 19-aastane Andres, 21-aastane Krister ja 21-aastane Reio hukkusid sündmuskohal. Juhi kõrval istunud 15-aastane neiu toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Esialgsetel andmetel ei olnud sõiduauto tagaistmel viibinud noormeeste turvavööd kinnitatud, ülejäänute turvavarustuse kasutamine on selgitamisel.

Pühapäeval kella 17.06 ajal toimus hukkunuga liiklusõnnetus Jõgeva maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 73,5 kilomeetril, kus sõiduauto Opel Vectra, mida juhtis 55-aastane Alar, sõitis otsa sõiduteel olevale kahele põdrale. Sõiduauto juht hukkus sündmuskohal.

Laupäeval sai liikluses vigastada kaks ja pühapäeval üheksa inimest.

Kahe päevaga tabati roolist kuus narkootikumide ja 66 alkoholi tarvitamise tunnustega autojuhti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles