Kajar Lemberi asendusliikmeks riigikogus saab Jüri Morozov

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Morozov
Jüri Morozov Foto: Valimised

Riigikogust Tartu linnavalitsusse lahkuvat Kajar Lemberit (SDE) hakkab asendama Jüri Morozov, mitte Jaanus Marrandi, nagu eile teatati.

Riigikogu juhatus otsustas täna, et seoses Jaanus Marrandi tagasiastumisega asub riigikogu liikmeks alates 13. novembrist asendusliige Jüri Morozov.

Jaanus Marrandi põhjendas keeldumist kohast riigikogus sellega, et on viimased paar aastat aktiivselt ettevõtlusega tegelenud ja ees on suured investeeringud ning palju tööd.

«Kuna ma olen 12 aastat riigikogus ja valitsuses olnud, tean täpselt, mis sealt tulla võib. Kujutan ette, et see viimane poolteist aastat riigikogus olla oleks suhteliselt kallilt kulutatud aeg,» ütles ta.

«Aeg on nagu kapital ja kui ma seda tühjalt riigikogus vaieldes kulutan, siis see on ära kulutatud aeg. Nii endale, perekonnale kui ühiskonnale on kindlasti huvitavam ja kasulikum, kui ma tegutsen ühe piirkonna majandusedu nimel; see on hetkel mõistlikum energiakulutus,» lisas Marrandi.

Ta märkis veel, et valiti ka kohalikku vallavolikokku, mille tegevuses põhitöö tal osaleda võimaldab.

Kajar Lember kandideeris kohalikel valimistel Tartu volikokku ning valimiste tulemusel moodustati Tartus uus Reformierakonna, Keskerakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna koalitsioon, kus sotsid said kaks abilinnapea kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles