Pisitütart tappa üritanud mehe pikk vanglakaristus jäi jõusse

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lauri Kulpsoo

Tallinna ringkonnakohus jättis täna muutmata oma pisitütart tappa üritanud noormehele määratud üle 10-aastase vanglakaristuse.

Ringkonnakohus ei pidanud 21-aastasele Sigmar Meremaale mõistetud 10 aasta ja nelja kuu pikkuse vangistuse leevendamist vajalikuks, vahendas ERRi uudisteportaal.

Meremaa kaitsja vandeadvokaat Rein Kiviloo taotles oma kaitsealuse süü hindamist tapmiskatsest ümber raske tervisekahjustuse tekitamiseks ning sellest tulenevalt talle kergema karistuse mõistmist.

Märtsis määras Harju maakohus Meremaale tapmiskatse eest sama karistuse, mida nõudis talle kohtuvaidluses Põhja ringkonnaprokurör Saskia Kask.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi tekkis purjus Meremaal mullu 1. augustil kell 21.30 oma elukohas Harjumaal Padise vallas Audevälja külas armukadedusest tüli elukaaslasega, kellele kättemaksuks üritas ta kägistada surnuks nende viiekuise tütre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles