Traagilise liiklusõnnetuse paigas keelati peatumine

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läänemaal Saunja küla lähistel hukkus
veokiga kokku põrganud sõiduautos neli noort meest.
Läänemaal Saunja küla lähistel hukkus veokiga kokku põrganud sõiduautos neli noort meest. Foto: Martin Ilustrumm / Postimees

Maanteeamet otsustas ohutuse tagamiseks keelata möödunud nädalal nelja noormehe elu röövinud liiklusõnnetuse paigas tee ääres peatumise ja parkimise.

Maanteeameti Lääne regiooni liikluskorralduse peaspetsialisti Jüri Tulveri sõnul juhtisid tähelepanu ajutise liiklusmärgi väljapanemise vajadusele kohalikud elanikud, kirjutab Lääne Elu.

Sama murega Lääne Elu poole pöördunud sealse kandi elanik selgitas, et ei saa tihtilugu koju või kodust välja sõita – teeots on kinni pargitud või nähtavus maanteele pöörde sooritamiseks tee ääres seisvate autode tõttu halb.

Kohalik sõnas, et mõistab inimeste leina, kuid muretseb nii enda kui ka õnnetuskoha külastajate pärast.

«Seisavad autod, poisid ja mõned tüdrukud väljas, maanteel ka, joovad longerot ja heietavad: kui oleks nii või naa,» rääkis ta.
 

Copy
Tagasi üles