Ruhnu vallavanema valimisel jäi puudu ta oma hääl

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruhnu vallavanem Aare Sünter.
Ruhnu vallavanem Aare Sünter. Foto: Lauri Kulpsoo

Ruhnus jäi vallavanem taas valimata. Kui eelmine kord oli põhjuseks halb ilm, siis sel korral ei viibinud vallavolikokku kuuluv praegune Ruhnu vallavanem Aare Sünter volikogu istungil ega saanud seega ka hääletada enda uuesti vallavanemaks valimise poolt.

Ruhnus jäi uuel vallavolikogul vallavanem eile valimata juba teist korda. Esmaspäeval ei pääsenud halva ilma tõttu saarele volikogu esimees Mati Raal. Eile puudus aga vallavanem Aare Sünter, kirjutab Saarte Hääl.

Vallavanema kandidaadina üles seatud Sünteri poolt hääletas kolm volikogu liiget ja vastu samuti kolm. Otsustavaks oleks seega osutunud istungilt tööülesannete tõttu puudunud volinik Aare Sünteri hääl.

Sünter ei osalenud volikogu istungil, kuna võttis samal ajal osa Põhja-Eesti regionaalhaigla Pärnus korraldatud konverentsist, kus käsitleti kiirabiteenustega seotud probleeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles