Pühapäeval on liiklus Hiiumaa ja mandri vahel jätkuvalt kriitiline

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna Saaremaa Laevakompaniile üle antav parvlaev Saaremaa on suures osas identne fotol oleva parvlaevaga Muhumaa.
Täna Saaremaa Laevakompaniile üle antav parvlaev Saaremaa on suures osas identne fotol oleva parvlaevaga Muhumaa. Foto: Liis Treimann

Väinamere Liinide teatel sõidab pühapäeval Heltermaa-Rohuküla liinil ohutusprobleemide tõttu vaid parvlaev Harilaid.

Heltermaa sadama tõsiste ohutusprobleemide tõttu ei saa parvlaev Muhumaa liinil sõita. Antud kriisiolukord võib kesta ka järgnevatel päevadel kuni ajani, mil sadamatevaldaja AS Saarte Liinid on esitanud ametliku kirjaliku kinnituse, et sadam on turvaline.

Väinamere Liinid palub reisijatelt selles erakorralises kriisiolukorras mõistvat suhtumist ja reisijatel tungiva vajaduseta sadamasse mitte ootama tulla.

Parvlaev Harilaid väljub Heltermaalt kell 8.30, 12.30, 16.30, 20.30 ja Rohukülast kell 10.30, 14.30, 18.30, 21.30, seejärel sõidab vajadusel terve öö. Sõru-Triigi liinile on Väinamere Liinid lisanud lisareise. Väljumised Sõrult toimuvad kell 8.15, 11.00, 14.00, 17.30, 20.30 ning Triigist kell 9.30, 12.30, 15.30, 19.00 ja 22.00. Vajadusel toimuvad reisid terve öö. Kuivastus on laev valmis alustama öösel Triigist saabuvate sõidukite ülevedu.

Väinamere Liinid vabandavad reisijate ja ettevõtete ees, kuid meresõiduohutuse puudumine Heltermaa sadamas ei võimalda parvlaeval Muhumaa sõita. Operatiivne info liikuval inforibal www.tuulelaevad.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles