Belglanna magas aasta surnud mehe kõrval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks Brüsseli leskproua magas aasta aega abikaasa mumifitseerunud laiba kõrval. Karmi tõe avastas tema majaperemees naist välja tõstes.


Ajaleht La Derniere Heure avaldas ka pildid salli keritud laibast pikkade valgete vuntside ja sisse vajunud silmakoobastega.

Lehe andmeil suri mees aasta tagasi 73 aasta vanuselt loomulikku surma. Selles Brüsseli Anderlechti piirkonda jäävas majas, kust ta leiti, oli ta koos abikaasaga elanud tosinkond aastat.

Et alates mullu novembrist polnud nende korteri üüri makstud, algatas majaomanik paari väljatõstmise. Siis tuli ilmsiks ka õõvastav leid.

«Ma olen surnud inimesi ennegi näinud, kuid mitte sellises seisundis,» märkis majaperemees lehele. «Naine magas oma abikaasa surnukeha kõrval.»

Naabrid tunnistasid, et viimasel ajal oli neile ninna hakanud korterist tulev terav lõhn, samuti polnud 69-aastast leskprouat tükk aega nähtud prügi välja viimas. Varem oli naine naabritele rääkinud, et abikaasa on ära ravil.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles