Kallas: erakonna suhe rahvaga ei tohi olla nagu halb abielu

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas
Kaja Kallas Foto: Toomas Huik

Ei tahaks olukorda, kus erakond karjub rahva peale, aga rahvas annab sisse lahutuspabereid, ütles reformierakonna juhatuse liige Kaja Kallas.

Kurnavad riigikogu ööistungid on selleks korraks möödas, ent poliitilised kired ei taha kaugeltki vaibuda, ka värsked erakondade populaarsusuuringud lisavad õli tulle ja lisaks pole koalitsiooni omavaheline läbisaamine kaugeltki ideaalne, vahendas ERR Uudised ETV saadet «Foorum».

Kallas rääkis, et ta pole selgeltnägija ega oska hinnata, kas homne päev toob kabinetivahetuse, kindlasti peab tema sõnul õppetunde kohalikest valimistest ja signaale, mis valijad on andnud, väga tõsiselt võtma. 

«Me peame lugupidamist oma partnerite suhtes, oma erakonnakaaslaste suhtes, oma konkurentide suhtes üles näitama, sellepärast et seda lugupidamist tuleb ka välja teenida vastastikku, kui sa ise pole lugupidav, siis võib olla ka, et sinule vastatakse samaga,»lausus Kallas.

«Ei tahaks seda olukorda, et erakonna suhe rahvaga on nagu halb abielu, kus tegelikult erakond karjub rahva peale, aga rahvas annab sisse juba lahutuspabereid, seda olukorda kindlasti ei soovi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles