Tapal pidudega naabrite rahu rikkunud noormees sai kaks nädalat aresti

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Tapal ühes korteris pidevate pidutsemistega naabrite rahu häirinud mees pandi 15 päevaks arestikambrisse.

19. novembril toimus Rakvere kohtumajas kohtuistung, kus 23-aastane mees pidi selgitusi andma tema Tapal üüritavas korteris toimunud pidutsemiste kohta.

Augustikuus tuli korduvalt kaebusi politseisse, et Üleviste tänaval ühes korteris kogunevad noored, suitsetavad ja joovad. Lisaks kuulati liiga valjult muusikat ja lärmati, veel loobiti aknast pudeleid ja suitsukonisid.

Mees ise ütles, et on aeg-ajalt andnud korterivõtmeid oma 15-aastase venna kätte, selgitades sealjuures, et ta võib seal tegutseda mõistlikkuse piirides ja peab arvestama naabritega. Vend seevastu korraldas alaealiste sõpradega suure peo, millega pälvis naabrite pahameele.

Rakvere politsei kohtuväline väärteomenetleja Ave Uue ütles juhtumit kommenteerides, et korteriomanik või üürnik vastutab seal toimuva eest ja naabrite rahu rikkuda ei tohi.

Politsei  taotles mehele erinevate avaliku korra rikkumiste eest karistuseks 30 päeva aresti, kohus määras 15 päeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles