Noor naine väidab end olevat Charles Mansoni pruut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charles Manson
Charles Manson Foto: EPA

Kurikuulus sarimõrtsukas Charles Manson on leidnud endale noore pruudi, kellega plaanib naise jutu järgi nüüd abielluda.


End Star’iks nimetav noor naine võtab enda sõnutsi suhet Mansoniga väga tõsiselt. Mõned aastad tagasi kolis ta Mansoni Californias asuva vangla naabrusse elama.

«Ma ütlen teile otse, Charlie ja mina abielluma,» lubas naine intervjuus ajakirjale Rolling Stone. «Kuna see juhtub, me ei tea. Kuid ma võtan seda väga tõsiselt. Charlie on mu abikaasa. Charlie ütles mulle seda.»

79-aastane Manson on vanglaseinte vahel elanud viimased 44 aastat. Ta saadeti sinna näitlejatar Sharon Tate’i ning Los Angelesis elanud abielupaari Leno ja Rosemary LaBianca tapmise eest.

California seadused lubavad vangidel abielluda vaid samas kinnipidamisasutuses istuvate kaasvangidega.

Rolling Stone’i kirjelduse kohaselt näeb Star välja hämmastavalt sarnane Susan Atkinsiga – omaaegse Mansoni Pere jõugu liikmega, kes mõisteti koos Charles Mansoniga mõrvades süüdi ja suri aastal 2009.

Missouri osariigist pärit Stari ja Mansoni suhe sai alguse kirjavahetusest. Noor naine, keda esialgu huvitasid Mansoni vaated keskkonnakaitsele, hakkas teda vanglas külastama 19-aastaselt. Mõnda aega hiljem kolis ta Californiasse Corcorani vangla naabrusse elama.

Nüüd veedab ta laupäeviti ja pühapäeviti tunde Mansoni seltsis. «Inimesed arvavad, et ma olen hull,» rääkis Star ajakirjale. «Kuid nad ei saa aru. See on minu jaoks õige. Ma sündisin selle jaoks.»

Manson ise samas kommenteeris abielujutte aga mõnevõrra skeptilisemalt, nimetades seda jamaks. «Me lihtsalt esitame seda avalikkuse tarbeks,» väitis ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles