Maxima katusevaringu ohvrite arv tõusis veelgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pääsjad täna Riias Maxima poest ohvrit välja toomas.
Pääsjad täna Riias Maxima poest ohvrit välja toomas. Foto: SCANPIX

Täna kella kaheks pärastlõunal oli päästjad Riias Maxima poest leidnud 45 surnukeha, hukkunute seas oli kolm tuletõrjujat ja kaks poetöötajat.

Poe katus varises sisse eile. Uudisteagentuuri LETA andmetel on praegu veel võimatu hinnata, kui kaua päästetööd võivad veel kesta, tvnet.lv teatel kestavad need veel vähemalt päeva.

Ka pole selge, kui palju inimese rusude vahel veel lõksus võib olla. Päästjatel on teada rohkem kui kümne inimese telefoninumbrid, kes võisid varingu ajal poes viibida ning nendega üritatakse ühendust võtta, kuid seal võis olla ka neid, kellel telefoni pole või kelle lähedased kadumisest teada pole andnud.

Vigastustega toimetati haiglasse 28 inimest, seitsmele kannatanule anti esmaabi kohapeal. Enamik kannatanutest on 25-45 vanused inimesed.

Tegemist on Läti taasiseseisvumisaja kõige traagilisema sündmusega. Viimati toimus sedavõrd ohvriterohke õnnetus Lätis 2007. aastal, mil Reģi hooldekodus puhkenud tulekahjus suri 26 sealset elanikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles