Riia Maxima kaupluse katus varises veel osaliselt sisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riia Maxima kaupluses, mille katuse osaline kokkuvarisemine neljapäeval nõudis üle 50 inimese elu, toimus laupäeval uus varing, teatas tuletõrje- ja päästeteenistuse kõneisik Viktorija Sembele BNSile.

Ta ütles, et tegemist ei olnud päästetööde läbiviimiseks vajaliku tahtliku varinguga. Keegi uues varingus kannatada ei saanud.

Siseministeeriumi kantsler Ilze Petersone-Godmane ütles Läti televisioonile antud intervjuus, et varing toimus hoone osas, kus keegi parasjagu ei töötanud.

«Midagi traagilist ei juhtunud, kuid päästeoperatsioon peatati, et otsustada, kuidas  protsessiga edasi minna,» ütles ta.

Poevaringus hukkunuid on praeguse seisuga 54.

Läti politsei oli täna varem teatanud, et nendeni on jõudnud avaldused kümne kadunuks jäänud inimese kohta. Läti meedia andmetel võib kadunuks jäänuid olla aga 16.

Tragöödia ohvrite seas on mees ja naine, kes olid Vene kodanikud, vahendas RIA Novosti Läti välisministeeriumi pressiteenistuse teadet. Venemaa suursaatkond Lätis kinnitas seda ja lisas, et ohvrite sugulasi on juba teavitatud.

Lisaks Läti ja Vene kodanikele kaotas tragöödias elu ka üks Armeenia kodanik.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles