Liikluses hukkus laupäeval üks inimene, viis sai viga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eilse ööpäeva jooksul juhtus üle Eesti neli liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga viis inimest.

Kella 02.53 kaotas Tartumaal Tartu vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 123. kilomeetril juhitavuse ja sõitis teelt välja kraavi Ford Mondeo, mille juht on kindlakstegemisel. Sõidukis viibinud 19-aastane Kristjan ning 18-aastased Tanel ja Marthin toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi, kust nad peale esmaabi andmist kodusele ravile lubati. Turvavarustuse kasutamine autos on selgitamisel.

Kella 06.32 ajal sõitis Järva maakonnas Imavere vallas Tallinna-Tartu-Võru -Luhamaa maantee 110. Kilomeetril teelt välja kraavi ja rullus üle katuse BMW 318i, mille juht on selgitamisel. Sündmuskohal hukkus 30-aastane Lauri. Sõidukis viibinud 35-aastane Andres ja 32-aastane Mehis liiklusõnnetuses vigastada ei saanud.

Kella 17.45 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Raadiku tänav 9a juures, kus vahetult pärast ülekäigurada sõiduteed ületanud jalakäija, 58-aastane Inna, sai löögi sõiduautolt Toyota Corolla Verso, mida juhtis 58-aastane Boris. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kella 18.45 ajal sõitis Audi 80, mille juht on tuvastamisel, Lääne-Virumaal Rakvere vallas Tõrma-Koeravere maantee 1,1 kilomeetril teelt välja vastu puud. 41-aastane Evgenia toimetati sündmuskohalt Rakvere haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati liikluses 1 narko- ja 24 alkoholi  tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles