Otsingute võimalik jätkamine Riia Maximas selgub pärast operatiivnõupidamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küünaldemeri laupäeva õhtul Riia Maxima juures.
Küünaldemeri laupäeva õhtul Riia Maxima juures. Foto: SCANPIX

Riias Zolitūdes asuvas Maxima kaupluse rusude juures algas täna kell 8 operatiivnõupidamine, kus otsustatakse päästetööde edasine saatus.

Nõupidamist juhib siseministeeriumi kantsler Ilze Petersone-Godmane, vahendas Mixnews. Öösel viidi läbi konsultatsioone ehitusinseneride ja teiste ekspertidega.

Eile leidis Maximas aset kolmas varing, mistõttu otsustati ohvrite otsingud ja päästetööd täna hommikuni peatada.

Viimaste andmete järgi hukkus neljapäeval juhtunud tragöödias 54 inimest. Ekspertidel õnnestus eile teha kindlaks kahe seni tuvastamata naise isik ja seega on kõik ohvrid identifitseeritud.

Lisaks on teada, et seitsme inimesega pole saadud ühendust. Politsei peadirektor Ints Kjuzis selgitas aga uudisteportaalile TVNET, et need kõik ei pruugi olla rusudes olevad ohvrid. Näiteks eile juhtus nii, et mitmel inimesel, kelle sugulased oletasid, et nad on jäänud kaupluse rusude alla, õnnestus lähedastega ühendust võtta

Enne päästetööde peatamist töötas objektil 150 päästjat, õnneks ei saanud keegi neist viga, kuna varing juhtus piirkonnas, kus kedagi polnud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles