Paet: reitingu parandamiseks tuleb parteil ühiskonnaga rohkem suhelda

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välisminister Urmas Paet
Välisminister Urmas Paet Foto: Liis Treimann

Reformierakondlane Urmas Paet tunnistas, et erakonna reitingud on langenud ning olukorra parandamiseks peaks partei enne otsuste tegemist asjaga seotud ühiskonna gruppidega edaspidi senisest rohkem suhtlema.

«Kõik näevad, et reitingud langevad, kõik saavad aru, et see foon, mis viimastel kuudel või võib-olla ka pikema aja jooksul on kujunenud, ei ole kindlasti see, millega erakond saaks olla rahul,»ütles Paet ETV saates «Foorum».

«Ainuke tee on tõepoolest suhtlemine kõigi vastavate osadega ühiskonnas, keda üks või teine otsus puudutab. Jah, ma olen nõus, seda tuleb loomulikult teha rohkem ja mõistuspäraselt ning mitte ainult kord nelja aasta tagant enne valimisi, vaid pidevalt,» jätkas ta.

Siiski ei ole tema sõnul valitsusel pärast kultuuriminister Rein Langi tagasiastumist plaanis oma koosseisus teha teisi suuri muudatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles