Itaalia maffiaboss visati elavalt sigadele söögiks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia maffiaboss visati elavalt sigadele söögiks
Itaalia maffiaboss visati elavalt sigadele söögiks Foto: SCANPIX

Itaalia väljaanne Corriere della Sera kirjutab, et Calabria maffia ninamees Francesco Raccosta hukkus maffiklannide vahelises sõjas õudust ärataval viisil.

Kahe klanni Bonarrigo-Mazzagatti-Polimeni ja Ferraro-Raccosta vaheline sõda sai alguse juba 1950. aastate alguses. See on nõudnud kümneid inimelusid.

Möödunud aastal muutus olukord veelgi pinevamaks, kui tapeti ühe klanni juht Domenico Bonarrigo. Pärast tema surma tapeti sellest klannist veel viis inimest.

Bonarrigo-Mazzagatti-Polimeni klann maksis selle eest kätte, tappes teise klanni juhi.

Itaalia väljaanne kirjutas, et Raccosta surma puhul oli tegemist väga julma kättemaksuga.

«Oli nauding kuulda teda karjumas. Kuidas ta küll karjus! Näljased sead kargasid kohe talle kallale ja asusid teda sööma,» lausus üks Bonarrigo-Mazzagatti-Polimeni klanni liige telefonis.

Francesco Raccosta oli vaid natuke aega enne seda röövitud ning elavalt sigadele söödetud. Politsei kuulas maffiategelaste telefone pealt ja oli juhtunuga kursis.

Käivitati politseioperatsioon, mille käigus arreteeriti 20 Bonarrigo-Mazzagatti-Polimeni klanni liiget.

Itaalia maffia vahelised arveteõiendamised on alati väga julmad olnud. Julmal viisil tapmine on sõnum vastaspoolele, näidates põlgust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles