Vägivaldne roolijoodik läheb ligi kolmeks aastaks vangi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru vangla
Viru vangla Foto: Лийс Трейманн

Purjuspäi juhtimise ja peksmise eest pikaks ajaks vangi mõistetud noormees loobus Kuressaare kohtumajas tehtud otsuse edasikaebamisest Tallinna ringkonnakohtusse ning peab nüüd kaheks ja pooleks aastaks vangi minema.

Mees peab vanglasse minema kaheks aastaks ja seitsmeks kuuks, kuna sõitis tänavu märtsis ja juunis autoga ringi purjuspäi ning jäi politseile vahele, kirjutab Saarte Hääl. Seejuures oli talle 2012. aastal määratud kriminaalkaristus joobes juhtimise ja viina varastamise eest, mis toona asendati aga üldkasuliku tööga. Juunis sai ta kriminaalsüüdistuse ka peksmise eest.

Karistuse määramisel uute kuritegude eest asendati üle 800 tegemata töötunni taas vanglapäevadega ja seega tuleb tal trellide taga istuda kokku kaks aastat, seitse kuud ja kaksteist päeva.

Mees oli süüdistatavana kohtupingis juba kolmandat korda. Esimest korda mõisteti ta lennuväljaplaatide varguse eest tingimisi vangi oktoobris 2011. Uue tahtliku kuriteo pani ta toime katseajal.

Kohtuotsusega mõisteti temalt välja ka 480 eurot sundraha ja 300 eurot kaitsjatasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles