Kalle Muuli: kogun praegu materjali kolmandaks raamatuks Eesti poliitikast

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanik KALLE MUULI  uudisteose "Vabariigi sünnimärgid" esitlusel.
Ajakirjanik KALLE MUULI uudisteose "Vabariigi sünnimärgid" esitlusel. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Äsja oma teise teose «Vabariigi sünnimärgid. Varjatud murdehetki Eesti poliitikas 1987–2007» avaldanud ajakirjanik Kalle Muuli ütles, et plaanib lähitulevikus kirjutada veel vähemalt kaks raamatut.

«Ma küll kogun praegu materjali üheks raamatuks Eesti poliitika ajaloost, see peaks ilmuma järgmisel sügisel, aga seda ei kirjasta mina, üks inimene on selle tellinud tellitud ja meie lepingus on punkt, et ta ise hõikab selle uudise õigel ajal välja,» ütles Muuli Õhtulehele.

Selle ilmumise järel tahab ta aga teha poliitikaraamatute kirjutamises väikese pausi, kuid tööplaanid on paigas aastani 2018.

«Mul on ka üks kaugem plaan: kirjutada terviklik ülevaade kõikidest valitsustest ja poliitilistest sündmustest alates 1988. aastast,» ütles Muuli.

«Minu suur unistus on kirjutada ka raamat sellisest väga vastuolulise elukäiguga Eesti sportlasest nagu Toomas Leius: ta oli minu esimene tennisetreener ja on läbi aegade üks kuulsamaid Eesti sportlasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles