Riia linnapea korraldas endale usaldushääletuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia linnapea Nils Ušakovs.
Riia linnapea Nils Ušakovs. Foto: SCANPIX

54 inimelu nõudnud Zolitūde tragöödia pärast löögi alla sattunud Riia linnapea Nils Ušakovs algatas enda suhtes usaldushääletuse, mille tulemusena otustas linnavolikogu, et ta jätkab ametis.

Paljude arvates peaks Ušakovs, kes linnapeana juhib ka linna ehitusosakonda, mis tegeleb ehitustööde koordineerimise ja järelvalvega, võtma vastutuse 21. novembril Riias Zolitūde linnaosas toimunud ja 54 inimelu nõudnud kauplusevaringu eest

«Pärast Zolitūde tragöödiat nõudis opositsioon minu tagasiastumist. Selles olukorras tahan ma olla kindel, et mul on endiselt meeskond, kes mind toetab,» teatas Koosmeele Keskuse liikmest Ušakovs. «See hääletus peab tagama, et meie meeskond saab edasi töötada ja jätkata tõhusalt nende konkreetsete lubaduste täitmist, mis enne Riia valimisi anti.»

Peaminister Valdis Dombrovskis teatas eelmisel nädalal, et võtab Riia Maxima toidupoe katusevaringu eest poliitilise vastutuse ja astub tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles