Riigikogust lahkuv Korobeinik pühendab end esialgu oma äridele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korobeinik ei teadnud täna veel, kas osaleb järgmistel riigikogu valimistel.
Korobeinik ei teadnud täna veel, kas osaleb järgmistel riigikogu valimistel. Foto: Jassu Hertsmann / Postimees

Riigikogust lahkuv Andrei Korobeinik kavatseb end esialgu oma äridele pühendada.

«Esimene asi, mis ma käsile võtan, on kindlasti minu enda ärid, mul on seal päris mitu tegemata asja ja järgmisel aastal ma löön kaasa Reformierakonna programmi uuendamisel,» ütles Korobeinik BNSile.

Lisaks kavatseb Rein Langi asendusliikmena riigikogus olnud Korobeinik mõelda, kas osaleb ka järgmistel riigikogu valimistel või mitte. «Selleks, et otsustada, läheb mul oma pool aastat vähemalt,» lisas Korobeinik.

«Mul on paar internetifirmat ja viimase kolme aastaga mul ei olnud aega selleks, et päris tõsiselt neid käsile võtta ja nüüd see võimalus tekib, nii et toimuvad mõned ümberkorraldused ja uued tooted tulevad turule,» selgitas Korobeinik.

Peaminister Andrus Ansip sai esmaspäeval kultuuriministrilt Rein Langilt lahkumisavalduse, mille viis presidendile kolmapäeval kell 12. President Toomas Hendrik Ilves vabastas Langi ametist ja kinnitas kultuuriministri ametisse riigikogu reformierakonna fraktsiooni liikme Urve Tiiduse, kelle Reformierakonna juhatus kinnitas kultuuriministri kandidaadiks kolmapäeva ennelõunal.

Rein Lang asub tööle riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liikmena ja Urve Tiiduse asemel asub riigikogu liikmeks Tarmo Mänd.

Andrei Korobeinik sai 2011. aastal riigikogu valimistel 2057, Urve Tiidus 3123, Rein Lang 3922 ja Tarmo Mänd 1332 häält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles