Meedias enimmainitud europarlamendi saadik oli Ivari Padar

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivari Padar
Ivari Padar Foto: Liis Treimann/Postimees

Eesti kirjutav meedia mainis novembris europarlamendi saadikutest kõige sagedamini Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda (SDE) kuuluvat Ivari Padarit, kellest ilmus kuu jooksul 69 uudist või artiklit.

BNSi Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmeil järgnes Padarile endine reformierakondlane Kristiina Ojuland, keda meedia mainis novembrikuu jooksul 65 korral.

Endist keskerakondlast Siiri Oviiri mainis meedia 39, parteitut Indrek Tarandit 38, Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluvat Tunne Kelamit 30 ning Reformierakonnaga liitunud Vilja Savisaar-Toomastit 27 korral.

ETA Monitooringu ülevaade kajastab uudisteagentuuris BNS, eesti- ja venekeelses trükimeedias ning suuremates võrguväljaannetes ilmunud uudiseid. Arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid, samuti ei kajasta ülevaade poliitikute mainimist televisioonis ja raadios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles