Allik: Tiidusest õhkub siirust ja positiivsust

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriminister Urve Tiidus.
Kultuuriminister Urve Tiidus. Foto: Toomas Huik

Sotsiaaldemokraadist riigikogu kultuurikomisjoni liige Jaak Allik kiidab heaks Urve Tiiduse asumise kultuuriministri ametisse, iseloomustades teda kogenud ning tasakaaluka inimesena.

«Urve Tiidus on tasakaalukas ja suure kultuurihuviga inimene ning tema pikaajaline töökogemus meedia vallas tuleb kindlasti kasuks ka ERRi ja kultuuriministeeriumi koostöö laabumisele,» ütles Allik ERR Uudistele.

Ta rääkis, et kultuurirahvas vajab dialoogi ja oma seisukohtade ärakuulamist ning seda oskust uuel ministril on, kuid samas on tal ka vajalikku otsusekindlust, mida näitas edukas tegevus Kuressaare linnapeana.

«Mis aga eriti oluline – uuest ministrist õhkub siirust ja positiivsust, mistõttu usun, et ta tööaasta saab olema rahulik, viljakas ning ka talle endale rõõmupakkuv,» arvas Allik.

Peaminister Andrus Ansip viis eile president Toomas Hendrik Ilvesele eelmise kultuuriministri Rein Langi tagasiastumisavalduse ja esitas uueks ministriks riigikogu liikme Urve Tiiduse, kes andis samal päeval ka parlamendi ees ametivande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles