Ema: koolidirektor sikutas mu last rinnust ja sõimas

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägivald.
Vägivald. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaal Leie koolis läksid lapsed kehalise kasvatuse tunnis omavahelise jutuga hoogu, ühe poisi hääl kostis teistest üle ja lapse ema väitel olevat õpetaja tema pojal rinnust kinni võtnud, sõimanud ja raputanud.

Koolidirektor, kes kehalise kasvatuse tundi andis, väidab, et poiss oli ropendanud ja ta tuli korrale kutsuda, vahendab Õhtuleht.

Vahejuhtumit pealt näinud tüdruku ema rääkis, et eelmisel neljapäeval oli mitmel klassil kehalise kasvatuse tund koos, kui poiss oli kellegi pikalt saatnud, mispeale direktor endast välja läks ning last raputama ja sõimama hakkas.

Leie kooli direktor Tiit Kurvits ütleb Õhtulehele, et poisi käitumine viis ta endast välja – laps olevat ropendanud ja korraldustele mitte allunud, mispeale Kurvits enda väitel tal särgist kinni võttis ja palliplatsilt ära pingile suunas, raputamata ja löömata.

«Kuna tundsin, et ei lahendanud sellel hetkel situatsiooni kõige õigemalt, siis analüüsisime oma tegevust,» ütles direktor, kes enda sõnul poisi ees ka vabandas, mispeale anti vastastikku kätt ja mindi lahku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles