Kohus saatis elukaaslast pussitanud naise aastateks vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumaja saatis esmaspäeval aastateks vangi naise, kes süüdistuse järgi tekitas noahoobiga oma elukaaslasele raskeid vigastusi.

Uurimisel kogutud andmetel puhkes 1970. aastal sündinud Kairil mullu 28. novembri õhtul Kuressaares joomingu käigus tüli oma elukaaslasega. Naine haaras noa ja pussitas meest rindu, tekitades talle eluohtliku vigastuse. Pärast veretööd pöördus naine samas korteris viibinud kolmanda isiku poole, et viimane kiirabi kutsuks. Operatiivselt sündmuskohale saabunud meedikutel õnnestuski rängalt vigastatud mehe elu päästa.

Politsei alustas Kairi suhtes kriminaaluurimist ning naine võeti tänavu mai alguses vahi alla. Kohtueelse uurimise lõppedes sai ta süüdistuse raskete tervisekahjustuste tekitamises, milles kohus ta esmaspäeval ka süüdi mõistis. Kairi sai lühimenetluse korras kahe aasta ja kümne kuu pikkuse vangistuse, kuid kuna tal oli ka eelneva süüteo eest osa karistusest kandmata, tuleb tal kokku trellide taga veeta kolm aastat ja üks kuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles