Karile sõitnud Viking Line'i parvlaev pääses oma jõul lahti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Amorella eile karilesõitnuna.
Viking Amorella eile karilesõitnuna. Foto: SCANPIX

Eile elektrikatkestuse tõttu karile sõitnud laevakompanii Viking Line parvlaev  Amorella jõudis öösel Mariehamni. Laev pääses omal jõul karilt lahti.

Laev oli teel Turust Stockholmi. Õnnetus juhtus kell 12.40 Julgrundis Föglö lähistel. Amorellal oli ligi 2000 reisijat, keegi õnnetuses viga ei saanud. Elektrikatkestuse põhjus ei ole veel teada.

Mõned Amorella reisijad jõudsid Soome koju tagasi, kui läksid Mariehamnis Långnäsi sadamasse viiva bussi peale ja sealt Silja Line’i Turusse viivale parvlaevale. Kõik seda võimalust aga kasutada ei saanud.

«Pardal liikusid kuuldused, et kui laev jõuab Mariehamni, siis on võimalik sõita bussiga Långnäsi,» rääkis Soome rahvusringhäälingule YLE Tuuli Kastemaa, kes oli üks laeval olnud reisijaist. Temal õnnestus bussi peale saada ja täna varahommikul kell seitse oli ta tagasi Turus.

Sarnast võimalust kasutas kaks bussitäit Amorella pardal viibinud inimesi. Veidi alla 2000 reisija viibib aga jätkuvalt parvlaeva pardal, laevafirma varustab neid toidu ja mittealkohoolsete jookidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles