Snaiprikooli instruktorid jätkavad koolitustega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti sõdur täpsuspüssiga M14 TP2 – see on ka kaadrikaitseväelaste põhiline täpsusrelv, paraku paljude tehniliste probleemidega. Snaipritööks kasutavad Eesti missioonisõdurid relvi Sako ja Hecate II.
Eesti sõdur täpsuspüssiga M14 TP2 – see on ka kaadrikaitseväelaste põhiline täpsusrelv, paraku paljude tehniliste probleemidega. Snaipritööks kasutavad Eesti missioonisõdurid relvi Sako ja Hecate II. Foto: Raigo Pajula

Kaitseväe snaiprikooli instruktorid jätkavad ka uuel aastal kaitseväelaste väljaõppega, lisaks pikemale kursusele ajateenijatele saavad snaiprikoolitust ka teiste üksuste sõdurid.

Jalaväebrigaadi snaiprieriala instruktorid jätkavad väljaõppe läbi viimist ka uuel aastal, lisaks kolmenädalasele kursusele maaväe üksuste ajateenijatele saavad lühemaid koolitusi ka kaitseväe lahingukooli, Scouts-pataljoni kaitseväelased ning kaitseliitlased, ütles BNSile kaitseväe peastaabi pressiesindaja.

Snaiprikoolis teenib kolm instruktorit, kes viivad väljaõpet läbi Paldiskis, Tapal ja Sirgala harjutusväljal.

Tänavu suvel kirjutas Postimees, et kaitseväe snaiprikool on kavas sulgeda. Toona kinnitas kaitseminister Urmas Reinsalu, et sulgemist ei ole kavas, muutub vaid snaiprikooli asupaik.

«Snaiprikool jätkab tegevust brigaadi koosseisus nagu varem, aga asukoht kaitseväe struktuuri ümberkorraldamisega muutub, asukoht saab olema Viru pataljonis Jõhvis,» ütles toona minister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles