Haapsalu avarii ainus ellujäänu peaks jõuluks koju saama

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu lähistel hukkus novembris BMW ja veoauto kokkupõrkes neli noort meest.
Haapsalu lähistel hukkus novembris BMW ja veoauto kokkupõrkes neli noort meest. Foto: Lääne prefektuur

Nelja noormehe elu nõudnud avariist Haapsalu lähedal on möödas üle viie nädala, surmaautost ainsana eluga pääsenud 15-aastasel Anetil on lootust jõuluks haiglast koju saada.

Tüdruk viibib siiani haiglaravil ja kosub rahulikult, varasemalt on meediast läbi käinud info, et talle tehti mitu operatsiooni, vahendab Õhtuleht.

Õnnetusse sattunud auto roolis olnud Madis Kruusma isa Kalle kinnitas, et Anett tunneb end hästi ning tema pere käib hukkunute lähedastega läbi, ollakse üksteisele toeks.

Mees on ka ise haiglas Anetti vaatamas käinud ja Kalle teada lubatakse tüdruk kodusele ravile juba 20. detsembri paiku, uuel aastal peaks algama tema taastusravi.

Tervet Eestit vapustanud raske autoavarii juhtus 9. novembri varahommikul kella 7 paiku, kui Madis Kruusma juhitud BMW sõitis Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 65. kilomeetril kõrvalteelt peateele, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku Scania veokiga, mille tagajärjel said surma Madis ja tema kolm sõpra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles