Saksa politsei pidas kinni murdvargustes kahtlustatava eestlase

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa politsei
Saksa politsei Foto: SCANPIX

Saksa politsei kahtlustab üleeile kinni peetud Eestist pärit meest kaheksasse autosse sissemurdmises ja erinevate esemete varastamises.

Baden-Württembergi politsei teatas eile avaldatud pressiteates, et 24-aastane eestlane peeti kinni esmaspäeva pärastlõunal Offenburgi linnas.

Korrakaitsjad leidsid tema seljakotist esemeid, mida tavaliselt kasutatakse autodesse ja korteritesse sissemurdmiseks. Kui politseinikud tema kotist veel mobiiltelefone ja navigatsiooniseadmeid avastasid, leidis kinnitust kahtlus, et mees on need ebaseaduslikul teel hankinud.

Samal ajal jõudsid politseinikeni teated mitmetelt autoomanikelt, et nende sõidukitesse on sisse murtud. Lisaks selgus, et kahtlusalune oli edutult üritanud autosid juhtmetest käivitada.

Hiljem selgitati välja ka, et mehelt leitud esemed olid varastatud nendest sõidukitest, mille omanikud vargusest teatasid.

Politsei sõnul tekitas mees sissemurdmistega kahju umbes 4000 euro ulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles