Kuus valimisliitu ja 19 üksikkandidaati said ettekirjutuse

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Erakondade rahastamise järelevalve komisjon tegi ettekirjutuse kuuele valimisliidule ja 19 üksikkandidaadile, kes pole siiani esitanud kohalike valimiste kampaaniakulude aruannet.

Ettekirjutuse said valimisliit Vara Isamaaline Kodanik, Vaba Karksi Kodanik, Rakvere Rahva Kogu, Ühistulevik Mustvee linnast, Tegus Koduvald Vastseliina vallast ja Meie Vald - Koduvald Rõngu vallast.

Üksikkandidaatidest tegi komisjon ettekirjutuse Vladimir Beljakovile, Veiko Rämmelile, Tiit Kervesile, Sergei Mištšukile, Raivo Lõbusale, Mihkel Tammelaanele, Meelis Kaldalule, Lembit Langellile, Lauri Aunapile, Kalmer Rattikule, Kaarel Schmidtile, Jüri Luigele, Joeri Wiersmale, Ilmar Ibragimovile, Heinar Kannimäele, Harri Kirtile, Dmitri Kruševskile, Arvin Uutmale ja Andres Jantsonile.

Ettekirjutuse täitmiseks ehk kulu- ja tuluaruande esitamiseks on valimisliitudel ja üksikkandidaatidel aega 15 päeva alates dokumendi kättesaamisest. Kui nad aruannet selle aja jooksul ei esita, määrab komisjon neile 320 euro suuruse sunniraha.

Seaduse järgi pidid kohalikel valimistel kandideerinud erakonnad, valimisliidud ja üksikkandidaadid komisjonile aruande esitama kuu aja jooksul pärast valimisi ehk hiljemalt 20. novembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles