Salva maksis juulis 16,8 miljonit krooni hüvitisi

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Juulikuus maksis Salva enim hüvitisi liikluskindlustuses, kus hüvitamisele kuulus ligi 6,5 miljonit krooni ning kaskokindlustuses, kus hüvitati kahjusid 5,5 miljoni krooni eest.

Möödunud aasta sama perioodiga võrrelduna vähenesid makstud hüvitised eri kindlustusliikides kokku 6,4 protsenti.

Varakindlustuse hüvitisi maksis Salva Kindlustus juulis 2,4 miljonit krooni, reisikindlustuses kuulus hüvitamisele 1,9 miljoni krooni eest kahjusid.

Salva Kindlustus kogus juulis ligi 30,2 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on 2007.aastaga võrreldes 5,4 protsendi võrra vähem. Samas suurenes kogutud kindlustusmaksete summa varakindlustuses 9,3 protsenti ning reisikindlustuses, kus Salva hoiab jätkuvalt turuliidri positsiooni, ligi kolmandiku võrra.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud kahjukindlustusselts, mille turuosa on finantsinspektsiooni andmetel ligi 9 protsenti. Salva Kindlustus pakub era- ja äriklientidele kõiki enamlevinud kahjukindlustustooteid ning omab 24 esindust ja müügipunkti üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles