Prantsuse võimud tõstsid Hiina miljardärile surma toonud helikopteri jõest välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse võimud tõstsid täna Dordogne'i jõest kopterivraki välja.
Prantsuse võimud tõstsid täna Dordogne'i jõest kopterivraki välja. Foto: SCANPIX

Prantsuse võimud kinnitasid täna, et hiina miljardärist hotellimagnaat, tema 12-aastane poeg ja kaks teist inimest said  surma, kui nad olid helikopteriga lõbusõidul Bordeaux’ viinamarjaistanduste kohal, mille ärimees oli just soetanud, kuid kõigi hukkunute surnukehasid pole siiani õnnestunud leida.

Kohalik sandarm Vincent Corbel sõnas täna, et päästetöötajad leidsid poisi surnukeha ja suure osa allakukkunud helikopterist Dordogne’i jõest, kuid teised pardal viibinud inimesed on siiani leidmata. Corbel lisas, et möödunud reedel toimunud lennuõnnetuse põhjused on teadmata.

Corbeli sõnul oli prantsuse ärimees James Grégoire Chateau de la Riviere’i viinamarjaistandused Hongkongi hotelliketi Brilliant omanikule Kok Linile maha müünud ja viis mehe ning tema kaaslased eduka tehingu tähistamiseks õhulennule. Sandarm Corbel sõnas, et helikopteri omanikust Grégoire juhtis sõiduvahendit tõenäoliselt ise.

Pardal viibis lisaks 46-aastasele hiina ärimehele ja tema pojale ka tõlk ning finantsnõustaja Peng Wang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles