Keskerakond kutsub rahvaliitlasi enda ridadesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonda reklaamivad õhupallid.
Keskerakonda reklaamivad õhupallid. Foto: Peeter Langovits.

Keskerakonna juhatus kutsub oma ridadesse neid Rahvaliidu liikmeid, kes ei soovi sotsidega ühineda.

«Keskerakond on jälginud murelikult Eestimaa Rahvaliidu sisepingeid, mis võib kokkuvõttes negatiivselt mõjutada ka vasaktsentristlikke jõudude koostööd ning oleks kindlasti vesi Toompea paremäärmusliku võimukoalitsiooni veskile,» kirjutas Keskerakonna juhatus oma tänases pöördumises.

«Austame sügavalt paljude rahvaliitlaste soovi jätkata iseseisva erakonnana ning mõistame ka neid, kes soovivad liituda sotsiaaldemokraatliku erakonnaga. Kui Rahvaliit peaks siiski Eesti poliitiliselt areenilt lahkuma, siis teadke, et Keskerakonna uks on teile alati avatud. Keskerakonna ja Rahvaliidu programmid on väga lähedased ning rahvaliitlaste jätkamine Keskerakonnas oleks igati loogiline ja mõistlik samm,» seisis pöördumises.

Keskerakonna juhatus märkis ka, et vasaktsentristlikud jõud peavad tegema tihedamat koostööd, et võita üheskoos järgmised riigikogu valimised.

Keskerakond meenutas, et parteil on olnud pikaaegne hea koostöö Rahvaliiduga: «Meie koostöö näideteks on edukas võitlus Eesti Energia erastamise vastu ning Arnold Rüütli valimine Eesti Vabariigi presidendiks 2001. aastal.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles