Lõppeva aasta 20 kõige enam loetud Postimehe uudist

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Օnnetuspaik Haapsalu lähistel
Օnnetuspaik Haapsalu lähistel Foto: Liis Treimann

Postimees järjestas loetavuse järgi Eesti inimestele kõige enam korda läinud uudised.

1.  9. november: Haapsalu lähistel hukkus üliraskes avariis neli noort meest (226 929 lugemist)

9. novembri varahommikul hukkus Läänemaal Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Saunja küla veokiga kokku põrganud sõiduautos neli noort meest, kellest üks oli 19-, kaks 21- ja üks 23-aastane. BMW roolis oli Läänemaal tuntud rallisõitja, 23-aastane Madis Kruusma. Autojuhi kõrvalistmel viibis 15-aastane tütarlaps, kes toimetati raskelt vigastatuna haiglasse.

2. Astroloogid parandasid horoskoopi - üks tähtkuju lisati juurde (198 597 lugemist)

Dnipropetrovski Astroloogide Ühing kutsus kokku ametivendi üle maailma ning toimunud rahvusvahelisel kongressil lisati horoskoobi skeemi uus tähtkuju – Mardikas. Astroloogid  võtsid lõpuks omaks Maa pöörlemistelje pretsessiooni  (suunamuutuse), millele paljud teadlased on juba kordi tähelepanu pööranud.

3. 4. juuni: Eile õhtul tapeti Tallinnas 21-aastane mees (179 265 lugemist)

3. juuni õhtul kella 21 ajal tulistas 50-60-aastane mees Lasnamäel Liikuri tänaval Vana-Kuuli bussipeatuses 21-aastast noormeest, kes suri hiljem haiglas. Esialgsetel andmetel ei olnud tulistaja ja ohver omavahel tuttavad, tulistamise motiivid on ebaselged.

4. 15. august: Maire Aunaste küsis Robbie Williamsilt ennekuulmatu küsimuse (172 577 lugemist)

ETV eetris olnud Maire Aunaste esitas intervjuus maailmakuulsa poptähe Robbie Williamsile muuhulgas küsimuse, mida väidetavalt pole ükski teine ajakirjanik seni küsinud. «Kas teadsid, et sinu kõhule on tätoveeritud Eesti rahvuslinnud?» uuris Aunaste.

5. 2. märts: Top Gear käis Eesti jääteedel hübriidautot testimas (168 085 lugemist)

Top Geari kodulehel avaldatud artiklist ilmneb, et mehed käisid Eesti jääteedel testimas Opel Amperat. Artiklis kirjutatakse, et elektritoitel autod pole külma ilmaga pooltki nii efektiivsed kui suvel ning just seetõttu valiti testikohaks Eesti. Ning kuna juba Eestisse tuldi, siis tuli ära proovida ka jääteed.

6. 7. detsember: Tartus oli põleva auto all surnukeha, lähedalasuvas korteris süütas naine enda ja lapse (158 693 lugemist)

Tartus öösel põleva sõiduki alt leitud surnukeha juhatas politsei korterini, millest avastati leekides naine ja laps. Politseinikel ja päästjatel õnnestus väikelaps ja naine tulest päästa.

7. 11.märts: Kaubamaja uhked pakkumised, aga kellele? (157 897 lugemist)

44-aastane riigiametnik Silja S kirjutas, et talle jääb arusaamatuks, kellele on mõeldud Kaubamaja klientide ajakirjas Hooaeg esile toodud pakkumised.

 8. 2. juuli: Šokeerivad fotod: Tallinna nudiste väikelaste juuresolek ei häiri (155 033 lugemist)

Tallinncity otsustas toimetusele saabunud nördinud ema kaebust kontrollida - kas tõesti naudivad Pirita Merivälja poolsel rannaribal alasti päevitajad süüdimatult päikest väikeste laste juuresolekul.

9. 26. november: Tartu naine väidab, et teda vägistati mikrobussis (149 985 lugemist)

Postimehele saabus mitu vihjet, et Tartus sõidab ringi mikrobuss, mille reisija või reisijad tõmbavad tänavalt sõidukisse neidusid ja vägistavad neid. Sarnane info levib kulutulena ka sotsiaalmeedias. Politsei kinnitusel ei sõida taolist mikrobussi mööda Tartut ringi ning palub inimestel mitte asjatult paanikat külvata.

10. 6. september: Bussijuht võttis öösel peale maanteel nutnud välistudengi (148 461 lugemist)

«Tüdruk rääkis, et ta istus südaööl Tartus autosse ja ta sõidutati linnast välja,» sõnas Sebe bussijuht, kes võttis kolmapäeva öösel vastu hommikut Reolas peale nutva üle kere väriseva inglise keeles rääkiva neiu, kellel polnud õrna aimugi, kus ta asub.

11. 20. mai: Video: Venemaal paljastusid lastekodu õudust äratavad karistusmeetodid (146 586 lugemist)

Venemaal Kaug-Idas Amuuri piirkonnas Mazanovskis asuvas lastekodus aset leidnud julmast peksmisest jõudis video internetti. Videol on näha noort naist lapsi rihmaga peksmas.

12. 12. november: Roolis olnud mehe vanemad: see auto ei pidanud sel ööl sõitma (145 941 lugemist)

Jätkulugu õnnetusest Haapsalu lähistel, kus said surma neli noort meest. Õnnetus sunnib lähedasi küsima: miks küll? «See auto ei pidanud sel öösel üldse sõitma,» ohkavad auto roolis olnud 23-aastase Madise ema-isa eile pärastlõunal õnnetuspaigas.

13. 2. detsember: Oliver Lomp: mine tööle, jobu! (139 608 lugemist)

On täiesti jabur väita, et noortel pole tööd. Lööge lahti töötukassa leht või ükskõik milline kuulutuste portaal – pakkumisi on sadu, vahel tuhandeid. Tööpuudus tähendab pigem seda, et pole talle «väärilist» tööd, kirjutas Oliver Lomp oma arvamusloos.

14. 15. oktoober:  Video: naine annab mehele korvi... kuni näeb tema autot! (139 255 lugemist)

Youtube'i kasutaja VitalyzdTv avaldas video sellest, kuidas mees naiselt telefoninumbrit küsides korvi saab. Naist tabab aga kohene meelemuutus, kui ta näeb, et mees sõidab Lamborghiniga.

15. 3. detsember: Video: turvakaamera salvestas Paul Walkeri avarii toimumishetke (135 347 lugemist)

Väljaanne TMZ avaldas turvakaamera salvestise Paul Walkerile ja Roger Rodasele saatuslikuks saanud avarii hetkest.

16. 25. veebruar: Suur galerii: presidendi vastuvõtu säravaimad staarid (133 871 lugemist)

Pildigalerii presidendi vastuvõtul käinud kaunimatest kostüümidest.

17. 17. august: Harjumaal hukkus liiklusõnnetuses inimene (132 729 lugemist)

Harjumaal Laagri alevikus Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel hukkus raskes liiklusõnnetuses sõiduautot juhtinud mees ning neli inimest sai vigastada.

18. 6. juuni: Raskes avariis Kaarepere viaduktil hukkus naine (131 122 lugemist)

Jõgevamaal Palamuse vallas Kaarepere lähistel Piibe maantee 31. kilomeetril toimunud avariis hukkus esialgsetel andmetel naine ning hulk inimesi sai vigastada.

19. 18. veebruar:   Politsei algatas «puuküürniku» väljatõstmise suhtes kriminaalmenetluse (126 432 lugemist)

Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro kinnitas, et Relika Roostalu üürivaidluse käigus on algatatud kriminaalmenetlus paragrahvi alusel, mis käsitleb ebaseaduslikku väljatõstmist.

20. 9. detsember: Vanemate pahupidi elatud elu tagajärjed viisid meeleheiteni (125 942 lugemist)

Jätkulugu Tartu mõrvaloost. Sigrit ja temalt elu võtmises kahtlustatav Eleri tundsid teineteist juba kümmekond aastat. Vaimselt ebastabiilsesse seisu viis Eleri tema venna hiljutine enesetapp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles