Uue aasta esimene tuleohver: Kuusalu vallas hukkus põlengus mees

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjuja
Tuletõrjuja Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Harjumaal Kuusalu vallas hukkus uue aasta esimesel hommikul arvatavalt hooletust suitsetamisest puhkenud tulekahjus vanem mees.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja sõnul sai häirekeskus Rummu külas puhkenud tulekahjust teate kell 6.35. Kehra ja Muuga päästjate ning Kuusalu vabatahtlike päästjate saabudes tuli kahekordse kivimaja esimese korruse ühest korterist suitsu. Teised majaelanikud rääkisid, et korteris viibib tõenäoliselt inimene.

Päästjad sisenesid suitsu täis kahetoalisesse korterisse ja leidsidki korteri magamistoast termokaamera abil põleva voodi ja voodist vana mehe, kelle elu ei õnnestunud meedikutel päästa.

Päästjad panid tulele piiri vähem kui poole tunniga ning põleng kustutati kell 7.50. Teisi kortereid ja nendes viibinud elanikke tulekahju ei ohustanud.

Esialgsetel andmetel põhjustas tulekahju hooletu suitsetamine. Päästetööde juhi sõnul jooksis päästjate sisenemise ajal korteri kraanist vesi, millest võib järeldada, et korteris viibinud mees üritas põlengut oma jõududega kahjuks edutult kustutada. Korteris puudus ka suitsuandur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles