Tabivere jaamas hukkus raudteed ületanud isik

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rong
Rong Foto: Postimees.ee

Täna kella 16:00 paiku toimus Tabivere jaamas õnnetus, kus Elroni Tallinn-Tartu ekspressrongi ette astus raudteed ületanud mees, kes sai rongilt löögi ning hukkus.

Õnnetuses hukkunud meesterahva isik on tuvastamisel, ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

«Mees ületas raudteed jalakäijate ülekäigu kohas, mis on valgustamata. Tunnistajate sõnul oli rongijuht andnud meest nähes signaali, kuid raudteed ületanud mees sellele ei reageerinud ja jätkas liikumist ning sai rongi esinurgalt löögi,» sõnas Peitel.

Esialgsetel andmetel oli rong liikunud umbes 100 kilomeetrit tunnis. Meesterahva juurest leiti alkoholi, aga seda, kas ta oli purjus, selgitab lahkamine.

Rong kahjustusi ei saanud. Juhtunu täpsemaid asjaolusid uurivad Jõgeva politseinikud.

Elron teatas umbes pool tundi pärast õnnetust, et Tabivere suunas liigub Tartust asendusbuss, mis viib rongis olnud reisijad Tartusse. Sündmuspaigal viibiva Postimehe ajakirjaniku sõnul hakkas rong kella 17.13 paiku liikuma ning reisijad said Tartusse siiski rongiga mitte asendusbussiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles