Hispaania kuningas ilmus taas rahva ette

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania kuninganna Sofia (vasakul), kroonprints Felipe (vasakult teine), peaminister Mariano Rajoy (paremal) ja kuningas Juan Carlos täna sõjaväeparaadil.
Hispaania kuninganna Sofia (vasakul), kroonprints Felipe (vasakult teine), peaminister Mariano Rajoy (paremal) ja kuningas Juan Carlos täna sõjaväeparaadil. Foto: SCANPIX

Terviseprobleemidega kimpus Hispaania kuningas Juan Carlos, kes viimase avaliku esinemise tegi mullu novembris, osales täna pealinnas Madridis sõjaväeparaadil.

Pühapäeval 76. sünnipäeva tähistanud monarh tänas relvajõude nende pühendumuse ja raske töö eest.

Kuningale tehti möödunud aasta novembris järjekordne operatsioon, kuna tema aasta varem paigaldatud puusa kunstliigese ümber oli tekkinud põletik. Operatsiooni käigus pandi kuningale uus puusa kunstliiges.

Alates 2010. aastast on kuningal tulnud operatsioonilaual käia üheksa korda. Kuningakoja kinnitusel pole kuningal vaatamata tervisehädadele plaanis praegu võimu oma pojale üle anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles