Politsei kahtlustab kaht alaealist mehe kirvega tapmises

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Ida prefektuuri kriminaalpolitseinikud pidasid eile kinni kaks alaealist noormeest, keda kahtlustatakse Toila vallas Pühajõe külas mehe kirvega tapmises.

Homme esitab prokuratuur eeluurimiskohtunikule nende vahistamistaotluse, teatas Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja.

33-aastane Airet lahkus sõiduautoga Audi A6 Quattro oma kodust Ida-Virumaal Voka alevikus 29. detsembril ning terve nädal polnud temast midagi kuulda. Politsei edastas aasta alguses ka mehe tagaotsimisteate.

Pühapäeval avastati Toila valla Pühajõe küla saunast kadunud mehe surnukeha. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni kaks alaealist noormeest, kellest üks on 14- ja teine 17-aastane. Kahtlustuse kohaselt lõid noormehed kannatanut kirvega, mille tagajärjel viimane suri sündmuskohal.

Kriminaalasja muid menetlusandmeid ei ole praegu võimalik uurimise huvides avalikustada.

Juhtumi täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on algatatud kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb tapmist. Kriminaalasja kohtueelset menetlust viib läbi Ida prefektuur ning menetlust juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles