Dennis Rodman laulis Põhja-Korea diktaatorile sünnipäevalaulu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koos teiste korvpalliliiga NBA endiste mängijatega Põhja-Koreasse sõitnud ameeriklasest korvpallimängija Dennis Rodman laulis Põhja-Korea liidrile Kim Jong-ilile sünnipäevalaulu.

Chicago Bullsi ja Detroit Pistonsi särgis kokku viis NBA meistritiitlit võitnud ning karjääri jooksul kahel korral aasta parimaks kaitsemängijaks valitud endine mängija laulis sünnipäevalaulu täna enne Põhja-Korea pealinnas Pyongyangis toimunud näidiskohtumist NBA endiste mängijate ning Põhja-Korea meeskonna vahel.

52-aastase Rodmani laulule järgnes mängu jälgima tulnud umbes 14 000 inimese aplaus. Videot laulust saab vaadata siit.

Rodman ise mängis esimese poolaja, ühinedes hiljem kohtumist jälginud Kimiga, kellega koos ta mängu arutas ja suitsetas. Teadaolevalt on Kimi lemmikmeeskonnaks Chicago Bulls, kus mängis ka 2011. aastal korvpalli Kuulsuste Halli valitud Rodman.

Esimest korda käis Rodman Põhja-Koreas mullu veebruaris ja juba toona ütles endine korvpallur, et suletud riigi liider on tema sõber. Praegune visiit on Rodmanil Põhja-Koreasse juba neljas, mistõttu on tema visiite sellesse riiki hakatud nimetama ka «korvpallidiplomaatiaks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles