Läänemaal traagilisse õnnetusse sattunud autot eelnevalt ei kontrollitud

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läänemaal Herjava küla lähistel hukkus veokiga kokku põrganud sõiduautos neli noort meest.
Läänemaal Herjava küla lähistel hukkus veokiga kokku põrganud sõiduautos neli noort meest. Foto: Martin Ilustrumm / Reporter.ee

Lääne prefektuuri andmetel ei kontrollinud politsei 9. novembril Haapsalu lähedal nelja hukkunuga avarii põhjustanud sõiduautot BMW, kuigi kohe pärast avariid selline teave levis.

Pärast avariid levis info, nagu oleks politsei BMWd, mis hiljem nelja hukkunuga avarii põhjustas, öösel Haapsalus kontrollinud, nüüd kinnitati Lääne prefektuurist pärast asjaolude täpsustamist selgus, et seda ei tehtud, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Lääne prefektuuri korrakaitsebüroo juhi Kalvi Almoseni kinnitusel tehti tol ööl Haapsalu linnas liiklusjärelevalvet tavalisel moel.

«Esialgne teadmine meil oli tõepoolest selline, et sel ööl seda konkreetset sõidukit kontrolliti, nüüd, hilisemal menetlusel ja asjade kontrollimisel käigus on selgunud, et seda konkreetset sõidulkit ei peatatud ja liiklusjärelevalvele ei allutatud, tegemist oli sarnase sõidukiga,» ütles korrakaitsebüroo juht, kelle sõnul oli selgusele jõudmiseks vaja koguda erinevaid ütlusi ja neid omavahel võrrelda.

Mullu 9. novembril Herjava küla lähistel avariisse sattunud BMWd juhtinud ning hukkunud 23-aastase Madise joobeks tuvastati 2,3 promilli, lisaks temale hukkusid üks 19-aastane ja kaks 21-aastast noormeest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles