Soome politseinikud sattusid juhuslikult inimröövile

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politseiauto
Soome politseiauto Foto: Soome politseiamet

Soome politseipatrull pidas teisipäeva õhtul Porvoos juhuslikult kinni sõiduauto, mille tagaistmel lebas kinniseotud naine, sattudes nii peale inimröövile.

Kurjategija röövis naise, võttes ta endaga vägivalda kasutades kaasa üleeile õhtul, kirjutab tänane Iltalehti.

Naine oli lõpetanud töö ja astunud kella 19 paiku jala kodu poole. Ida-Uusimaa politsei kriminaalkomissar Mia Tuominen rääkis, et naine oli möödunud Näsi linnaosas asuvast S-marketist ja pööranud seejärel metsateele.

Seal ründas teda 20ndates mees, kes ähvardas naist vägivallaga ja sidus ta kinni. Mees talutas ohvri samas lähedal seisnud autosse ja sõitis seejärel minema. Mõni tund hiljem peatas selle rutiinse kontrolli eesmärgil politseipatrull.

«Nüüd võib küll tunnistada, et mängu astus juhus. Ma ei oska arvata, mis oleks juhtunud, kui autot poleks peatatud,» ütles Tuominen.

Politsei ei tea veel, kus mees kõik need vahepealsed tunnid oli, kuid naine oli kogu aeg tema nö valduses.

Mees on ülekuulamistel võtnud õhtused sündmused osaliselt omaks. Tema motiivi kohta mingit selgust pole, kuid ta oli saanud naiselt väiksema rahasumma.

Tuomise sõnul pole juhtunul alkoholiga mingit seost. Politseil kõnealuse mehega varasemaid
kokkupuuteid pole. Mees ja naine oli teineteise jaoks võõrad.

Meest kahtlustatakse röövimises, illegaalses vabaduse võtmises ja politseile vastuhakus.
Juhtunut uurivad politseinikud taotlevad kahtlustatava vahi alla võtmist.

Naine sai kõnealuse intsidendi tõttu viga ja ta toimetati haiglasse ravile. Esialgse teabe järgi seksuaalrünnakuga tegemist polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles