Lääne-Virumaal hukkus sõiduteel lamanud mees

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Eile õhtul sai Lääne-Virumaal surma sõiduteel lamanud seni tuvastamata mees, kellele otsa sõitnud auto lahkus sündmuskohalt.

Õnnetus juhtus kella18.45 ajal Viru-Nigula vallas Tallinna-Narva maantee 119. kilomeetri.

Seni kindlakstegemata auto sõitis otsa sõiduteel lamanud seni tuvastamata mehele, kes hukkus sündmuskohal. Sõiduk lahkus peale otsasõitu sündmuskohalt.

Politsei palub kõigil, kes juhtusid sündmust pealt nägema või omavad infot toimunu kohta, helistada telefonil 5329 2883 või 110.

Vigastatuid eile kaks

Lisaks hukkunule registreeriti eile ka kaks liikluses saadud vigastust.

Kella 12.00 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Retke tee ja Tervise tänava ristmikul, kus sõiduauto Audi A4, mida juhtis 36-aastane Mirjam, sooritas üle pidavjoone möödasõitu ja põrkas kokku ees liikunud ning vasakpööret sooritanud linnaliinibussiga Man Lions, mida juhtis 57-aastane Vladimir. Kokkupõrke tagajärjel kukkus bussi reisijana viibinud 58-aastane Ljubov, kes toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 17.30 ajal sõitis Tallinnas Pärnu maantee 46 juures Toyota Land Cruiser, mida juhtis 56-aastane Siim, reguleerimata ülekäigurajal otsa jalakäijale, 38-aastasele Helenile, kes toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 5 alkoholi  tarvitamise tunnustega mootorsõiduki juhti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles