Väljaanne: Prantsuse presidendi elukaaslane vajas mehe kõrvalsuhte tõttu haiglaravi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francois Hollande ja Valerie Trierweiler
Francois Hollande ja Valerie Trierweiler Foto: SCANPIX

Prantsusmaa presidendi elukaaslane François Hollande´i elukaaslane Valerie Trierweiler on haiglaravil.

Väljaanne Le Parisien kirjutas, et Trierweiler läks haiglasse möödunud neljapäeval pärast seda, kui kuulis oma mehe ja näitlejanna Julie Gayet suhtest.

Trierweiler peaks haiglast täna koju lubatama.

Kinnitamata andmetel tekkis presidendi elukaaslasel närvi1sokk ja ta vajas rahusteid.

Prantsusmaal lahvatas presidendi ümber skandaal möödunud nädalal kui väljaanne Closer kirjutas Hollande`i ja Gayet suhtest.

Hollande teatas hiljem, et ta plaanib selle väljaande kohtusse kaevata privaatsuse rikkumise pärast. President ei ole oma suhet näitlejannaga kinnitanud ega ümber lükanud.

Closeri artiklis seisis, et 59-aastane Hollande sõidab tihti läbi Pariisi 41-aastase armukese juurde ööd veetma kaasas vaid üks ihukaitsja.

Möödunud nädala reedel edastas Briti väljaanne Closer, et eemaldab selle artikli internetist. Põhjuseks asjaolu, et Julie Gayet advokaat kontakteerus nendega ja nõudis selle eemaldamist. Paberväljaandes on see artikkel ikka olemas.

Julie Gayet on tuntud näitlejanna, kes on mänginud kümnetes filmides ja esinenud televisioonis. Oma abikaasast lahku läinud staaril on kaks last.

Gayet esines ka Hollande`i presidendivalimiste kampaania reklaamis 2012. aastal.

Prantsuse meedia andmetel on Hollande`i populaarsus madalseisus. Hiljutine küsitlus näitas, et ta on viimaste aastakümnete kõige vähem populaarne president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles