Üht valimisliitu ja 10 üksikkandidaati ähvardab sunniraha

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Erakondade rahastamise järelevalve komisjon tegi sunniraha hoiatuse ühele valimisliidule ja 10 üksikkandidaadile, kes pole siiani esitanud oktoobris toimunud kohalike valimiste kampaania aruannet.

Komisjon on saatnud viimastel päevadel sunniraha hoiatuse Raivo Lõbusale, Mihkel Tammelaanele, Lembit Langellile, Ilmar Ibragimovile, Joeri Wiersmale, Jüri Luigele, Meelis Kaldalule, Veiko Rämmelile, Harri Kirtile ja Heinar Kannimäele ning valimisliidule Vaba Karksi Kodanik.

Kulu- ja tuluaruande esitamiseks on hoiatuse saanud valimisliidul ja üksikkandidaatidel aega 10 päeva alates dokumendi kättesaamisest, vastasel juhul tuleb neil tasuda seitsme päeva jooksul 320 eurot sunniraha.

Seaduse järgi pidid kohalikel valimistel kandideerinud erakonnad, valimisliidud ja üksikkandidaadid komisjonile aruande esitama kuu aja jooksul pärast valimisi ehk hiljemalt 20. novembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles