Soome turistide lemmikud: London, Tallinn ja New York

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turistid Lodnonis Buckinghami palee ees.
Turistid Lodnonis Buckinghami palee ees. Foto: SCANPIX

Soomlaste lemmiklinnaks hotelliööde arvu järgi on endiselt London, Tallinn möödus 2013. aasta andmete järgi New Yorgist ja kerkis teiseks, selgub netiportaali Hotels.com raportist Hotel Price Index.

Võrreldes 2012. aasta statistikaga vahetasid esiviisikus kolm linna omavahel kohad. Londoni, Tallinna ja New Yorgi järel kerkis neljandale kohale Berliin. Kolmeastmelise tõusu tegi Barcelona, kerkides viiendaks.

Kui 2012. aastal oli soomlaste lemmikute pingereas neljandal kohal Rooma, siis uues tabelis on see linn koguni kaheksas. Ka Läti pealinna Riia populaarsus vähenes, kukkudes kuue koha võrra 19.

Kahekümne lemmiku seas on kaks uustulnukat - München ja Mallorca.

Soomlaste lemmikud 2013. aasta seisuga on: London, Tallinn, New York, Berliin, Barcelona, Pariis, Budapest, Rooma, Praha, Stockholm, Kopenhaagen, Bangkok, Amsterdam, Nice, Dubai, Miami, München, Phuket, Riia, Mallorca.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles