Hõbemägi naaseb Eesti Ekspressi

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Hõbemägi
Priit Hõbemägi Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Tallinna Ülikooli õppejõud ja ajakirjanik Priit Hõbemägi asub alates veebruarist TLÜ kõrvalt tööle Eesti Ekspressi kultuurilisa Areen esseistika- ja kirjandustoimetajana.

«1. veebruarist hakkan tegutsema Eesti Ekspressi kultuuritoimetuses Areen esseistika- ja kirjandustoimetajana. Jätkan ka tööd TLÜs,» kirjutas Hõbemägi täna õhtupoolikul Twitteris.

1957. aastal sündinud Hõbemägi õppis aastail 1979–1984 Tartu Ülikoolis vene keelt ja kirjandust ning töötas muuhulgas ajakirjas Noorus.

1992-1996 oli ta Eesti Ekspressi peatoimetaja, 1998-2000 Õhtulehe peatoimetaja, 2001-2006 Eesti Päevalehe peatoimetaja ning 2006-2011 taas Eesti Ekspressi peatoimetaja. Seejärel jätkas Hõbemägi tööd Ekspress Grupi erinevate väljaannete, nii elektrooniliste kui paberil ilmuvate toodete sisu ja arenduse kallal.

Hõbemägi on ka Kuku raadio saate «Keskpäevatund» saatejuht.

Eesti Ekspressi peatoimetajaks sai sügisel senise toimetuse juhi Janek Lutsu asemel peaministri nõuniku, Res Publica meediajuhi ning suhtekorraldajana töötanud Allar Tankler. Areeni toimetavad praegu Kadri Karro, Siim Nestor ja Jaan Ruus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles