Prantsuse presidendi salasuhe võib olla kestnud kaks aastat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse president Francois Hollande'i väidetav armuke Julie Gayet.
Prantsuse president Francois Hollande'i väidetav armuke Julie Gayet. Foto: SCANPIX


Prantsuse kõmuajakiri Closer väitis, et president Francois Hollande ja näitleja Julie Gayet on olnud salasuhtes juba kaks aastat.


Ajakiri avaldas ka, et president veetis Gayet'ga koos nädalalõppe Lõuna-Prantsusmaal ja möödunud aastal vältis mees ka perekonnapuhkust Kreekas oma kaaslase Valerie Trierweileriga ning sõitis selle asemel armukesega Correze piirkonda.

Trierweiler viibib endiselt haiglas, kuhu ta suundus möödunud nädalal pärast afäärist teada saamist.


Gayet esitas ajalehe vastu hagi ning nõuab neilt kahjutasuks 50 000 eurot ja kohtukuludeks 4000. Kui ta võidab, peab Closer kohtuotsuse oma esikaanel avaldama. Hollande ähvardas küll samuti ajakirja kohtuga, ent loobus sellest peagi.

Väidetavalt pole president nädala jooksul oma haiglas viibivat kaaslast kordagi külastanud, Trierweileri sõnul pole tegu mitte isiliku otsuse vaid arstide keeluga.

Hollande rääkis teisipäeval ajakirjanikele, et tal on praegu rasked ajad, ent keeldus oma eraelu lähemalt kommenteerimast. Samas ei vastanud ta ka küsimusele, kas 48-aastane Trierweiler on endiselt esimene leedi või mitte.

Closer avaldas 59-aastase Hollande'i väidetavast afäärist seitsmeleheküljelise reportaaži. Ajakirja avaldatud fotodel on näha kiivrit kandvat Hollande'i sarnast mopeediga sõitvat meest külastamas Elysee palee lähedal asuvat kortermaja. Eraldi fotol on näha sama hoone aknast paistev 41-aastane Gayet. President pole siiani salasuhet otseselt eitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles