Indrek Saar: soovime Rahvaliidule jõudu

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar.
Indrek Saar. Foto: Priit Simson.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna aseesimees Indrek Saar soovib õnne ja jõudu iseseisva jätkamise kasuks otsustanud Eestimaa Rahvaliidule.

«Rahvaliidu kongress on oma valiku teinud ja loomulikult sotsiaaldemokraadid austavad kongressi tahet. Edasine on nüüd rahvaliitlaste endi kätes,» märkis Saar.

Tema sõnul on ühtpidi muidugi kahju, et põhjalikult ette valmistatud kahe erakonna ühinemisest plaanitud kujul asja ei saanud.

«Teisalt ei saa mitte kuidagi öelda, et tehtud töö oleks luhta läinud. Veendusime, et Rahvaliidus on arvukalt inimesi, kes jagavad meiega ühiseid väärtusi ja näevad vajadust palju avatuma ühiskonna järele,» rääkis Saar. «Meil on väga hea meel, et sotsiaaldemokraatide ja Rahvaliidu ühinemisele avaldasid oma toetust paljud Rahvaliidu maakonna- ja linnaühendused, Rahvaliidu noored, samuti nimekad rahvaliitlased, endised ministrid ja riigikogu liikmed.»

Positiivne on ka see, et kogu protsess tõi värskeid tuuli mõlemasse erakonda ja ärgitas inimesi mõtlema oma riigi eesmärkide üle, lisas Saar.

«Igal juhul on Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga oodatud ühinema kõik need rahvaliitlased, kelle vaated on meiega sarnased,» kinnitas Saar. «Vajadus inimkeskse ning hooliva, sotsiaalse ja regionaalse tasakaalu eest seisva jõu järele on ilmne.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles