Minister: armulugu ei seadnud Hollande'i ohtu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisist läänes Versailles's asuv presidendi ametlik resident La Lanterne, kus pärast haiglas viibimist puhkab senine esileedi Valerie Trierweiler.
Pariisist läänes Versailles's asuv presidendi ametlik resident La Lanterne, kus pärast haiglas viibimist puhkab senine esileedi Valerie Trierweiler. Foto: SCANPIX

Prantsuse presidendi François Hollande'i armulugu näitlejanna Julie Gayet'ga ei seadnud ohtu riigipea julgeolekut, kinnitas siseminister Manuel Valls täna.

Valls ütles Prantsuse raadiole, et presidenti kaitseb nii tema avalike kui isiklike toimingute ajal ligi 60-liikmeline ülimalt kompetentne politseimeeskond.

Kõmuajakiri Closer paljastas 10. jaanuaril presidendi armuloo ja kirjutas, et Hollande sõitis sageli läbi Pariisi motorolleriga Gayet'ga kohtuma. Presidenti ei juhtinud rollerit ise.

«Presidendi julgeolek ei sattunud kordagi ohtu,» ütles Valls ning lisas, et tema isiklikult Hollande'i armuloost ei teadnud, sest kui siseministrit kõigist presidendi eraasjadest teavitataks, «ei oleks see enam demokraatia».

Eraelu tuleb pühalikult austada, rõhutas minister.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles